Stökig jul, mysig nyår – dags att införskaffa en lekhage till den lilla…

nyårNu är ”äntligen” julen och nyår över!

Eller ja det kanske inte är så himla skönt att julen är över men på något sätt så känns det så nu för julen var faktiskt riktigt jobbig. Jag trodde inte det skulle bli så jobbigt som det var att försöka underhålla / servera alla i familjen / släkten men framförallt barnen var riktigt jobbiga, usch låter så illa att skriva det… men mer om det längre ner.

Jag tror jag har en känsla av att allt måste vara perfekt när man bjuder över folk och jag vill så gärna att alla ska så trevligt men även att de ska bli servade så gott som det går. Men det slutar med att jag mår dåligt av att jag känner att jag behöver stå alla till mitt förfogande som om jag var någon servitris på en restaurang. Men det är helt sjukt när jag väl tänker på det för det är väl ändå så att även jag ska få ha det lite mysigt?

Det är helt klart något jag nu känner att jag behöver jobba med faktiskt, personlig utveckling?

lekhageNu ska jag försöka att inte låta som en surkärring men barn kan vara så jobbiga! de ska pilla på allt i hemmet! och för att göra saken ännu roligare för barnen så finns där gott om juldekoration överallt som är potentiellt farligt. Nu är detta ju lite av mitt eget fel för jag borde tänkt längre och anpassat dekorationer lite då jag visste om att där kommer finnas flera barn.

Nu funderar jag starkt på att köpa en lekhage att ha hemma faktiskt som även hade varit perfekt när vi är på besök hos bekanta. Problemet är att hitta en lekhage som är relativt mobil så det går att ta med den i bilen och framförallt så ska den vara enkel att montera.

Jag hittade faktiskt lite bra information på lekhage.nu som tipsar om vilka modeller som rekommenderas. Jag bara önskade att vi hade en sådan vid julen för det blev en massa springandes och mycket tillsägningar helt i onödan känner jag, det blev rätt tråkig stämning då och då och en hel del skrik som förstörde.

Barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *