Spjälsäng – Mina funderingar

spjälsäng

Den här spjälsängen vill jag ha!

Jag har alltid gillat spjälsängar faktiskt, kanske är det något från barndomen som lockar en till att skaffa en till sitt egna barn. Nostalgi? Ja jag vet inte men vissa tycker dem är omoderna men jag tycker en spjälsäng kan både se snygg ut och moden så länge de inte är i vanlig träfärg som dem var förr.

Jag satt och läste lite på spjälsäng och nu känner jag mig ännu mer säker på att köpa en och helst en som går att göra om till en barnsäng när mitt barn inte längre behöver gallret.

Prismässigt så är de rätt dyra så jag ska nog kolla igenom blocket efter en fin spjälsäng helst vit en! men från vad jag har läst så bör man undvika begagnade spjälsängar? Låter lite löjligt faktiskt så länge den är hel så borde där inte vara några problem.

Magen har börjat bli lite större nu när jag har klivit in i vecka 18 och jag bara längtar tills det är dags! äntligen får jag min lilla bebis.

Jag var bortrest förra veckan och det är därför jag inte har hunnit blogga något men nu är jag på rätt köl igen och den här bloggen kommer att vara i full gång nu en tid framåt.

Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *