Oj vad tiden går snabbt, snart julafton

julen är härDet är helt sjukt vad tiden går snabbt… det är redan den 20e december och det betyder så klart att julafton snart infinner sig. Jag är inte ens i närheten av klar när det gäller bakning eller julklappar så nu bli det till att spenderar ett par dagar i olika affärer men som tur är så älskar jag att shoppa. Om jag lyckas få med sambon detta året återstår att se för förra året tröttnade han ganska så snabbt och det blev lite gräl där i slutet av shoppingen.

Jag antar att han inte är lika glad i att handla som jag är…

När det gäller all matlagning samt bakning vet jag faktiskt hur jag ska lyckas med det och det finns en ganska så stor risk att jag faktiskt köper det mesta färdigt detta året för tiden finns inte där riktigt. Det är möjligt jag gör skinkan i alla fall för den klarar sig själv i ugnen men allt bakande tar ganska mycket tid så det mest kommer jag nog köpa förutom mandelsnäckorna för de vill jag göra själv.

Nu börjar det också bli dags att planera inför nyår för vi har faktiskt ingen plan vad vi ska göra då, förhoppningsvis blir vi bjudna till någon så slipper man förbereda allt. Visst det är kul att bjuda över folk men jag känner lite att julen räcker detta året sen får vi försöka hitta var vi ska vara på nyår. Hittar vi inget kommer vi nog bara stanna hemma själva och mysa för det blir lite för mycket att hålla i julen och nyår känner jag.

Private

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *