Letar efter ett bra förvaringssystem

kopmansdiskVi håller på att renovera lite i vårat hem just nu men det är framförallt nere på undervåningen som behövde lite renovering nu i höst. Vi har ganska mycket skit kvar sen vårat förra boende innan vi flyttade och många möbler har tagit stryk genom åren med barn och djur.

Just nu sitter jag och planerar hur vi vill göra med hallen för den är så trång med allt skit som vi måste ha framme. Bland annat är det alla ytterkläder till barnen samt vi vuxna men också koppel till hunden med mera. Nu har vi en skänk bara med två enkla lådor men det räcker inte speciellt långt till alla oss i familjen.

Så nu tittar jag på en byrå eller dylikt och har kommit fram till att en köpmansdisk kan vara något för oss. Jag vet att mina föräldrar hade en gammal köpmansdisk i deras källare för när jag var kanske 5 år men den finns inte kvar längre vad jag vet. Men antagligen var den ganska så sliten så det nog inte varit värt att ställa in den här.

Jag har tittat lite på köpmansdiskar och har faktiskt även kollat in blocket men jag tror inte jag är sugen på att köpa något begagnat denna gången även om möbeln får lite fin karaktär med lite slitage på just köpmansdiskar.

Troligtvis kommer det bli en helt ny och min tanke var att placera den under spegeln i hallen och ha den som extra förvaring. Förvaring till alla barnens småkläder som vantar, halsdukar eller dylikt samt våra nycklar som vi slänger på skänken när vi kommer hem.

Förutom möbler så håller vi på att riva ned en vägg i anslutning till köket som vi vill ha bort så det blir lite luftigare i hallen när man kommer in. Mycket av ljuset i hallen kommer från köket så hallen kommer bli väldigt mycket ljusare nu när den väggen är borta.

Sen ska vi måla om hela taket på undervåningen och det kommer bli väldigt drygt jobb men här kommer vi båda hjälpa till för målningen klarar jag av i alla fall.

Inredning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *