Ett tag sen jag bloggade, det är dags att börja blogga ofta igen

fifty shades of greyDet var tyvärr ett tag sen jag bloggade men jag ska faktiskt ta och skärpa mig nu för detta är ändå min lilla digitala ”dagbok” som jag vill kunna läsa efter några år plus att jag har saknat att kunna skriva av mig. Jag har haft dagböcker förr i fysisk form men har aldrig riktigt tyckt att det är kul att skriva på vanligt papper och penna för min skrift är riktigt ful tyvärr därför var min plan att göra en digital dagbok i stället. Sen är det inte direkt enkelt att klistra in bilder i vanlig dagbok och bilder i dagboken gör det lilla extra.

Just nu sitter jag på tåget till Göteborg där jag ska möta upp några arbetskamrater för att gå på föreläsning om barns förmåga att ta in intryck. Förhoppningsvis är det en intressant föreläsning för jag lämnar ändå min familj på grund av detta i två dagar. Det är faktiskt ganska skönt att åka tåg, speciellt nu när man kan surfa online på SJs tåg. Jag minns inte senast jag åkte tåg så här långt men just nu är det typ bara jag som sitter här i denna vagnen så det är riktigt lugnt och skönt.

På fredag ska jag äntligen gå på bio med mina väninnor för att se Fifty Shades of Grey! det ska verkligen bli toppen och förhoppningsvis är filmen lika bra som böckerna eller i alla fall nära men tyvärr har man hört delade meningar om filmen. Jag försöker dock att inte ha några större förhoppningar så man slipper bli så missnöjd om det är dålig. Efter det kommer vi gå ut och äta lite på en sushirestaurang samt ta några drinkar efteråt men det blir definitivt inte någon nattklubb. Det var ganska längesedan jag kände något sug att springa på nattklubb i och med jag inte är singel men jag har fullförståelse för vissa av mina väninnor som hänger på klubbarna då de är singlar. Att vara singel och gå på nattklubb är 80% av nöjet.

Private

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *