Behöver en klösmöbel till Bibbi

min-katt-bibbiSå himla störigt… Vi skaffade en katt för några månader sedan som heter Bibbi och nu har hon börjat klösa på lite olika ställen som på soffan, köksbordet, dörrkarmarna men hon har också börjat gå loss på väggarna??? Jag vet inte varför för vi har ju klösbräda på två olika ställen som hon kan klösa på och nu har tapeten börjat lossna i vissa hörn som hon har varit på.

Jag vet inte om det kanske har med att göra att denna typ av katt är extra aktiv eller något men det är sjukt störigt så nu funderar jag på att köpa ett relativt stort klösträd som hon kan hänga och klösa på. Det roliga var ju att både min sambo och jag var överens om att köpa en katt som är lugn men jag antar att det är lite som bingohjulet för man vet ju aldrig vad man får hem 🙂

Jag såg att klösträd och kattprylar har ganska häftiga klösträd till normala priser så det blir nog till att införskaffa sig ett sådant träd.

Om inte klösträdet hjälper vet jag inte vad jag ska göra förutom att kanske försöka prova någon form av hormonlugnade doft som man kan spruta ut i lägenheten. Förr vet jag att det fanns fy-spray men det verkar inte som det finns att köpa längre? jag vet att mina föräldrar hade det i alla fall som de sprutade på allt som inte katten skulle röra.

Någon som vet om det finns något som likar fy-spray? skulle vara glad om någon kunde rekommendera någon liknande produkt. Min idé var ju att köpa fy-spray och spruta på allt där katten har varit och klöst sen köpa ett klösträd och dränka in klösträdet i kattmynta eller något.

 

Private

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *